Μαζί με τον εξωραϊστικό σύλλογο Αναβρύτων

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ο Θανάσης Βλαχοπιώτης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα».

Ο Θανάσης στο σύντομο χαιρετισμό του έκανε μια ιστορική αναδρομή για την γειτονιά του και θυμήθηκε πως ήταν τα Ανάβρυτα στα παιδικά του χρόνια όπου υπήρχαν ακόμα αλάνες με ξύλινα δοκάρια... Στην συνέχεια απήθυνε ένα μήνυμα ενότητας σε όλες τις πλευρές και κάλεσε τους γείτονες του να σταθούν στο πλευρό της δημοτικής αρχής, ώστε όλοι μαζί να πάμε την πόλη και την γειτονιά ψηλότερα και να καταφέρουμε να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Τέλος ευχήθηκε προσωπική ευημερία και πρόοδο σε όλους τους παρευρισκομένους, επιτυχία στις δραστηριότητες του συλλόγου και ευχαρίστησε την πρόεδρο και το Δ.Σ για την πρόσκληση.

Με τη σειρά της η πρόεδρος του συλλόγου Μίκα Κάββαλου – Πετρούτσου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους δημοτικούς συμβούλους, και γενικά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου για τη γόνιμη συνεργασία και τη συμβολή τους στην προσπάθεια για την ευόδωση των στόχων του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κατσιγιάννης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιαννακάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κανελλάκης και η δημοτική σύμβουλος κα Αναστασιάδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου