Πλήθος κόσμου προσήλθε στην συγκέντρωση που οργάνωσαν φίλοι του Θανάση Βλαχοπιώτη

Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου στην καφετέρια "POLIS" ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Βλαχοπιώτης μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσαν φίλοι του.

Ο Θανάσης αναφέρθηκε στο έργο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων που έχει την τιμή να είναι Πρόεδρος εδώ και 3 χρόνια. Μέσα από την κοινή δράση των μελών του Συμβουλίου διοργανώθηκαν τουρνουά καλαθοσφαίρισης, καθαρισμούς κτημάτων, σεμινάρια γευσιγνωσίας και χοροεσπερίδες.
Τα μέλη του Συμβουλίου συμμετείχαν σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, αιμοδοσίες, αναδασώσεις και ποτίσματα αναδασωτέων περιοχών. Διακρίθηκαν σε εθνικούς και διεθνής διαγωνισμούς.

Στη συνέχεια μίλησε για το έργο του Δήμου που αφορά την Νέα Γενιά.

 Πάνω απ' όλα όμως τόνισε ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης έδωσε λύση στο θέμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων με την άμεση αφαίρεση τους. Οι πινακίδες που βρίσκονταν παράνομα στους δρόμους προκαλούσαν συχνά τροχαία ατυχήματα, που αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου των νέων ανθρωπων.

Τέλος, ανέφερε ότι έχει όρεξη για δουλειά, καινοτόμες ιδέες και την ενέργεια που χρειάζεται για να προσφέρει στο Μαρούσι, ζητώντας να αποτελέσει μια εκ των τριών επιλογών των συμπολιτών του.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και καταχειροκροτήθηκε.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Θανάση Βλαχοπιώτη η σύζυγός του Δημάρχου Μαρίνα Σταυράκη και ο Μαρουσιώτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παπαχρυσάνθου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου