Τα νέα γραφεία του ΤΟ.ΣΥ.Ν και ο πολυχώρος ψυχαγωγίας και άθλησης παραδόθηκαν στους νέους του Αμαρουσίου

Ένας νέος πολυχώρος άθλησης και ψυχαγωγίας παραδόθηκε στη νεολαία της πόλης μας.

Πρόκειται για το «Στέκι Νέων», που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης 16, στην Κοκκινιά, και το οποίο φιλοδοξεί να προσελκύσει όλους τους νέους της πόλης, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Τα εγκαίνια του νέου αυτού πολυχώρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περιοχή της Κοκκινιάς, που είναι πυκνοδομημένη και ήταν παραμελημένη από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου. Επίσης ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στην περιοχή τα τελευταία 3,5 χρόνια, καθώς και στην κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εκπονηθεί και η οποία βρίσκεται στο στάδιο της τελικής εφαρμογής της. «Είμαστε έμπρακτα κοντά στους νέους και τους καλούμε να “αγκαλιάσουν” το νέο αυτό πολυχώρο που δημιουργήσαμε γι’ αυτούς με αγάπη και μεράκι», είπε ο κ. Πατούλης.

O Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Θανάσης Βλαχοπιώτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που έχει παρουσιάσει το Συμβουλίο Νέων. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την ουσιαστική συμπαράσταση και τη στήριξη, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δημοτική αρχή για τους νέους της πόλης μας.

Στο «Στέκι Νέων» υπάρχουν όργανα γυμναστικής επαγγελματικού επιπέδου και αποδυτήρια, όπου με την επίβλεψη των έμπειρων γυμναστών του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, κάθε νέος θα μπορεί να γυμνασθεί και να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του, παρέα με τους συνομήλικούς του ενώ στο χώρο λειτουργεί σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο Internet Café.

Από τις παροχές που προσφέρει δεν λείπουν και τα παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια, για όσους επιθυμούν είτε δυο-δύο είτε περισσότεροι να διασκεδάσουν και να ακονίσουν τη σκέψη και το μυαλό τους. Παράλληλα, στο τελευταίο επίπεδο του Πολυχώρου, στεγάζονται τα γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου