Όλοι κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, στη νέα προσπάθεια που αρχίζει

Μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ του Γυμναστικού Συλλόγου, κατά την οποία ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μια νέα προσπάθεια για την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας ξενικά. Η περιπέτεια στην οποία την έβαλαν οι ανεύθυνοι χειρισμοί του κ. Γκάμαρη και της παρέας του, έλαβε τέλος. Η Γενική Συνέλευση κατέστησε άκυρο το προσύμφωνο της μεταβίβασης των μετοχών από τον Άρη Βωβό στους Γκάμαρη-Μαρή.

Ουσιαστική ήταν η συμβολή του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, του Προέδρου Άρη Βωβού, του Ερασιτέχνη, αλλά και του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα τους αδερφούς Μαρρή και τους έδειξαν ότι είναι ανεπιθύμητοι πλέον στο Μαρούσι. Παρά τις αποδοκιμασίες οι αδερφοί Μαρρή έφυγαν από το Μαρούσι χωρίς ακρότητες, αφού ο Ερασιτέχνης και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων προστάτευσαν μέχρι τέλους την σωματική τους ακεραιότητα.

Οι Μαρουσιώτες αγαπούν το μπάσκετ και την ομάδα τους και έδειξαν για μια ακόμα φορά πως η "Βία δεν έχει έδρα το Μαρούσι".

Ο Νέος προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Αλεξανδρής χαίρει της εμπιστοσύνης όλων μας και η στήριξη στο πρόσωπο του είναι δεδομένη.

Η ομάδα μας χρειάζεται και φέτος πρέπει να την στηρίξουμε ακόμα περισσότερο με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την συνεχή μας παρουσία στο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έλαβε μέρος στη Γενική Συνέλευση, δήλωσε μετά το τέλος της: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους της ομάδας, τόσο για την υπομονή που έδειξαν κατά την περίοδο αυτή της περιπέτειας, την οποία πέρασε η ομάδα, όσο και για την στήριξή τους. Όπως επίσης στο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α. Κ. Κουτσούκο και τον πρώην Πρόεδρο της ΚΑΕ  Ά. Βωβό για την συμβολή τους και την αγάπη τους προς την ομάδα. Το Μαρούσι ξενικά μια νέα προσπάθεια, στην οποία όλοι πρέπει να είμαστε κοντά. Δεν περισσεύει κανείς. Θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα και πάλι αντάξια της Ιστορίας της και να πάμε το Μαρούσι και πάλι ψηλά».

Με θερμά λόγια, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΓΣΑ Κώστας Κουτσούκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου λέγοντας: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Πατούλη που έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει την εγγυητική επιστολή και να μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1. Όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε και πάλι το Μαρούσι μεγάλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου