Εποικοδομητική συνάντηση με το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη»

Σε πολύ καλό κλίμα και με ευρεία συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου Αττικής, " Η Δωδώνη ".

Ύστερα από τιμητική πρόσκληση που δεχτήκαμε, συμμετείχαμε μαζί με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη σε έναν ουσιαστικό διάλογο σε θέματα που αφορούν την περιοχή.

Ακούσαμε προσεκτικά τις τοποθετήσεις του Προέδρου του Συλλόγου Ηλία Ζορμπαλά, των μελών του Δ.Σ και φίλων του Συλλόγου και στη συνέχεια, αφού ευχαριστήσαμε τους δημότες για την ισχυρή εντολή τους να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πόλη μας, ενημερώσαμε τους κατοίκους για τα έργα που προγραμματίζονται στο προσεχές διάστημα και θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής στην γειτονιά.

Πιο συγκεκριμένα, άμεσοι στόχοι είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την οριοθέτηση του ρέματος και τα βελτιωτικά - αντιπλημμυρικά έργα στο γεφυράκι. Παράλληλα, σχεδιάζεται η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ και η δημιουργία νέου χώρου άθλησης. Επιπλέον, η δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση της καθαριότητας.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Μαγιάκης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου